Home Posao Povećajte novogodišnji budžet na jednostavan način

Povećajte novogodišnji budžet na jednostavan način

PR

Pred nama je praznično „ludilo”, a ono nosi sa sobom mnogo toga, od kupovine poklona najmilijima do priprema za sam doček najluđe noći. Prodavci pokušavaju da na svaki način što bolje izreklamiraju svoj proizvod, da daju popzuste prolaznicima, ali i onima koji određene stvari traže preko sajtova i aplikacija. Okruženi smo irvasima, lampama, jelkama i Deda Mrazom, a najvažnije je pitanje šta će se staviti ispod jelke.

Svima je dobro poznato da besparica vlada u ovo doba godine, a poznato je da u januaru, a često i u februaru, nastupa finansijski oporavak od novogodišnjih praznika. Porodica, prijatelji, i svi naši najbliži zaslužuju neki znak pažnje u periodu praznika kako bi nam svima ulazak u novi obilazak oko Sunca bio što lepši.

Dakle, finansiranje je najvažnije pitanje, a mi vam ovom prilikom predstavljamo najlakši način da povećate svoj novogodišnji budžet za poklone i đakonije.

MerkurXtip organizuje novu akciju koja nagrađuje sportsko znanje, svi ljubitelji sportskog klađenja mogu biti osvojiti 100.000 dinara svakog dana do 19. januara sledeće godine, i na taj način dopune svoj novogodišnji budžet. Najlepše je što će pomenutu sumu dobiti svakoga dana jedan od srećnika, ali i ozbiljnih sportskih znalaca.

Jedino što vam treba kako biste mogli dobiti 100.000 dinara je da napravite dobitni tiket sa najvećom ukupnom kvotom, a evo i kako sve funkcioniše.

Uslov je da imate dobitan tiket koji ima u tom „takmičarskom danu” najveću pogođenu kvotu. Vrlo je bitno da znate da „takmičarski dan” u MerkurXtip-u počinje u 8 ujutru a završava se sledeći dan u 8 ujutru, dakle sledećeg kalendarskog dana. Važno je takođe da se u okviru 24 časa „takmičarskog dana” odigraju svi događaji sa dobitnog tiketa.

A najbolja vest za kraj je da su u konkurenciji za nagradu svi tiketi uplaćeni u MerkurXtup lokalima, kao i online tiketi – preko Xtip naloga.

Vaše probleme oko sredstava uoči Nove godine smatrajte rešenim. Možete se radovati predstojećim danima i biti sigurni da će proći u najboljem mogućem raspoloženju, naravno začinjeni divnim poklonima jer je vreme darivanja.