Home Zanimljivosti Dostava torti u Beogradu – kako funkcioniše?

Dostava torti u Beogradu – kako funkcioniše?

Torta 1

Torte za rođendan neizostavni su deo rođendanskog slavlja, bilo da je u pitanju 1. ili 101. rođendan. Ponuda im je zaista bogata. Na slikama na internetu sve izgledaju prelepo, ali uživo to često nije slučaj.

Odličan ukus i lep izgled su najmanje dva uslova koja torta za rođendan mora da ispuni. Treći je da su napravljene od najkvalitetnijih sastojaka. Zato se smatra da su prelepe torte za rođendan zapravo one koje su, uz lep izgled i ukus, napravljene od kuvanih filova, belgijske čokolade, svežeg voća, poštujući sve zakonom garantovane standarde pripreme.

Torta 1

Torte za rođendan treba da budu u skladu sa ukusom slavljenika. Treba da obraduju i razvesele. Predlažemo vam da to budu torte koje tematski odgovaraju proslavi.

Dostava torti Beograd

Dostava torti u Beogradu je moguća čak i 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. To se naravno odnosi na poslastičare koji svoj posao shvataju ozbiljno. Oni nikada ne kasne s isporukom, a uz tortu prenose i čestitke za slavljenika.

Gift šop „Poklondžija“ torte dostavlja čak i u ponoć na adresu slavljenika. Naravno uz raniji dogovor sa kupcem torte. Jedino na taj način je rođendansko iznenađenje potpuno.

Torta 2

Sekcija koja se odnosi na torte na njihovom sajtu je dobro osmišljena. Zato u svakom trenutku možete da izaberete tortu koju želite. Oni garantuju da će gotove torte biti baš kao na slikama.

Ipak, prilikom izbora najbolje torte za rođendan znajte da joj izgled uvek može biti malo promenjen po vašim željama. Ujedno razmislite i o ukusu torti. U ponudi je zaista ogroman izbor.

Rođendanska torta može biti jaffa, kinder torta, milka, moskva šnit, mocart, švarcvald, reforma, esterhazi, čoko-nugat, čoko-oranž, zoja torta, nugat malina, kapri torta, karamel, cappuccino, banana torta, najčokoladnija torta, raffaello, grčka torta, nutella-oreo, ferrero torta, pistaći & šumsko voće, twix-crunch, itd.

Najbitnije je da tortu ne morate kupovati u radnji. Možete je poručiti online. Vrlo brzo ćete shvatiti da će vam na usluzi biti najbolja dostava torti u Beogradu.

Najbolje torte u Beogradu

Pri porudžbini razmislite i o izgledu torte, kao i za koga je namenjena. Jedino tako će uz lep izgled, kvalitetne sastojke i sigurnu dostavu predstavljati kompletan poklon.

Torte za dečji rođendan

Za decu su poželjne torte sa dečjim motivima ili sa likovima iz crtanih filmova. Za bebe, odnosno za proslavu 1. rođendana, naručuju se obično torte sa medvedićima. Starija deca ipak više vole svoje omiljene crtane junake. Tako su devojčice često oduševljene tortom Mala Sirena, a dečaci Cars tortom. I jedni i drugi vole Minjonse.

Torte sa kanticom, lopaticom, peskom, morem, palmom, takođe su sjajne za dečji uzrast. Obično su tražene tokom leta, ali i zimi. Podsećaju decu na sjajne letnje avanture.

Među decom su popularne i torte u obliku sladoleda ili s jednorozima. Ukoliko na nekom rođendanu vidite baš takvu tortu vrlo je moguće da će istu i vaše dete poželeti za svoj rođendan.

Najtraženije torte za rođendan dece su voćnog ukusa. Orasi, lešnici i bademi su sastojci koji se, zbog potencijalnih alergija kod dece, u ovim tortama izbegavaju.

 

Torte za punoletstvo

Torte sa punoletstvo su obično ogromne torte sa velikim brojem 18. to je važan deo odrastanja, kada su proslave velike i sve treba da bude impozantno.

Mladići vole da njihova torta bude u bojama kluba za koji navijaju, a devojke se radije odlučuju za nežne, pastelne boje.

 

Torta 3U poslednje vreme veoma tražena torta za punoletstvo devojke je torta sa jestivom „flašom“ omiljenog pića slavljenice. Za njom ne zaostaju ni torte u obliku torbice omiljenog dizajnera ili šminke.

Od torti za mladiće za 18. rođendan najtraženije su torte sa vrećom novca, u obliku gajbe piva ili velike krigle.

I za momke i za devojke jedno je zajedničko. Njihova torta treba da bude velika. Treba da je ima dovoljno za celo društvo, koje je u tom uzrastu prilično veliko.

Rođendanske torte za devojku ili ženu

Rođendanske torte za devojke ili žene su obično luksuznog izgleda. Dekorisane u kombinaciji crne ili crvene ili crne i zlatne boje. Mnoge su u obliku srca, neke sa cvećem.

Neke od njih su veoma jednostavno dekorisane, ali osvajaju svojim ukusom. Najčešće su čokoladnog ukusa.

Torte za muškarca za rođendan

Torte za muškarce za rođendan obično se biraju po onome što slavljenik najviše voli. Ponekad su to torte u obliku automobilske gume, lopte, vreće novca ili omiljenog pića. Mogu biti i u bojama kluba za koji navija ili sa motivima super junaka.

Koju god tortu da izaberete znajte da torte za rođendan treba da iznenade slavljenika. To je jedino moguće uz neočekivanu dostavu, o kojoj smo već govorili.

Plaćanje torte za rođendan

Sve torte za rođendan naručene online možete i platiti online, odmah pri narudžbini. Druga opcija je da torta bude dostavljena baš na vašu adresu, pa da je platite u kešu. U tom slučaju bi slavljenik na svojim vratima imao i tortu i vas.