Home Porodica Zašto parovi najčešće biraju danas burme belo zlato?

Zašto parovi najčešće biraju danas burme belo zlato?

burme belo zlato

Kupovina burmi neizostavan je deo čina venčanja, veličanstvenog načina zvaničnog povezivanja parova i stupanja u bračnu zajednicu. Bogat asortiman modernih zlatara često usložnjava pitanje odabira odgovarajuće i željene burme, jer ogroman broj modela može izazvati zbunjenost. Ipak, parovi koji znaju šta žele često se odluče za burme belo zlato, žutu ili roze varijantu, kao i kombinaciju boja.

Da bi se ispunile potrebe buduće žene i muža, današnji izbor za prstenje ne moraju da budu nužno klasične burme žuto zlato, već svako odvojeno treba da odabere model po sopstvenoj želji, maštanju, idejama i potrebama. Takođe, dame preferiraju često dodatak cirkona, ukrasa i šara, kao i raznobojne modele prstena, dok su muškarci malo jednostavniji i njih danas najviše privlače burme belo zlato.

Univerzalan dizajn koji imaju burme belo zlato daje odličnu nosivost i kombinovanje

Najveću popularnost burme belo zlato stekle su zahvaljući svom nenametljivom, nosivom i univerzalnom dizajnu. Iako ovakav ton može imati odsjaj i šare kao što se često oblikuje za burme žuto zlato, sama boja je svedenija i jednostavnija za „uklapanje“ sa ostatkom autfita i aksesoarom. Muškarci preferiraju univerzalan dizajn nakita, često noseći isključivo satove, dok je jedino prstenje upravo odabrani model burme.

Zbog toga što u potpunosti mogu da ispune potrebe svih parova, kao i da budu zajedničko rešenje uz obostrano zadovoljstvo, burme belo zlato su i danas najpopularniji i najčešći izbor. Često se parovi koji vole da imaju identičan model prstena odlučuju baš da burma belo zlato bude konačan odabir u istom stilu – debljini, šarama i sa svedenim detaljima ili bez dodataka. Sve to, čini da kompromis bude ispunjen na način da kao skladan par, obe burme budu identičnog izgleda.

Savršena estetika i detalji burme belo zlato koji izgledaju fantastično

Burma belo zlato danas je rešenje koje se najčešće kupuje u moderno opremljenim zlatarama, posebno za parove koji teže kompromisu i pronalasku identičnog modela za oba supružnika. Sivi tonovi plemenitog metala savršeno se oblikuju i mogu imati veliki broj dodataka i detalja, kao i burme žuto zlato. Naime, burme belo zlato pogodne su za unutrašnje ili spoljašnje graviranje, kada se obično biraju inicijali i važni datumi. Takođe, dodaci u pogledu dragog kamenja – dijamanta, brilijanta, safira, rubina i mnogih drugih, atraktivno stilizuju ženske burme i čine ih veoma vrednim i luksuznim.

Troškovno povoljnija varijanta jesu burme sa klasičnim cirkonima ili kamenčićima opala, koji mogu izgledati apsolutno perfektno. I danas se izrađuju varijante sa klasičnom sjajnom, mat ili kombinovanom površinom, šarom u vidu ravnih, oblih ili linija nepravilnog oblika, kao i drugim elementima. Posebno su tražene burme koje imaju svoju „priču“, odnosno na primer jednu polovinu srca na jednoj, a drugu polovinu na burmi supružnika, zatim otisak prsta, ili su delo sopstvene ideje koju vrhunski juveliri realizuju po specijalnim porudžbinama.

Burme belo zlato predstavljaju izbor modernih parova koji teže univerzalnom dizajnu i izgledu prstena koji će se jednostavno nositi i uz sve odevne kombinacije. Kada budući supružnici žele da izaberu identične burme za damu i muškarca, najčešće finalna odluka bude upravo burma belo zlato, jer ispunjava sve želje i potrebe, pružajući kompromis i obostrano zadovoljstvo.