Home Zanimljivosti ČETIRI VRSTE PAPUČA KOJE MORATE IMATI U SVOM VLASNIŠTVU?

ČETIRI VRSTE PAPUČA KOJE MORATE IMATI U SVOM VLASNIŠTVU?

Kako nam se bliži leto i sve toplije vreme i značajno visoke u nekim  slučajevima i nepodnošljive temperature, gledamo da se otarasimo svakog viška odeće, koji imamo na sebi. Patike u većini slučajeva menjamo sandalama, baletankama, ali i papučama. Kako su sada papuče opšteprihvaćene i kako sada mogu da se nose čak i na posao, onda se većina i odlučuje da kupe upravo ovaj tip obuće.

Papuče su pored patika najpopularniji tip obuće. Patike su naravno uvek na prvom mestu, jer one mogu da se nose, kako zimi, tako i leti. Međutim, papuče nam dođu kao spas leti, još pogotovu ukoliko izaberete dobre papuče, koje možete nositi u različitim situacijama. Ove četiri vrste papuča, odnosno četiri modela jednostavno morate imati u vašem cipelarniku: 

KUL PAPUČE SA NATPISIMA 

Ove papuče su postale dominantne još prošlog leta. Dakle, to su malo šire papuče, koje su opuštene do te mere da ih možete nositi i do prodavnice, ali u isto vreme su toliko kul da ih možete nositi i na neke događaje. To su papuče na kojima na primer postoji neki krajnje simpatičan natpis poput “love” ili “happy” ili tako nešto slično. Ove papuče su apsolutno u trendu, a kada ih kupite, onda ćete i vi na neki način biti deo tog trenda. U ove papuče ćete se zaljubiti na prvi pogled. Dakle, možete da ih nosite uz haljinice, uz suknje, možete da ih nosite uz dugačke haljine ili uz farmerice. One su krajnje opuštene i zaista ćete u njima delovati veoma kul, ali pored toga ćete se osećati dobre, jer one zaista prijaju i zaista su pre svega udobne i zbog toga će vam se još više dopasti. 

ELEGANTNE PAPUČE 

Kako smo rekli da su papuče sve popularnije, onda vam savetujemo da u vašem cipelarniku imate i jedne malo elegantnije papuče. One vam mogu služiti kada izađete negde na piće, kada to i nije baš neka krajnje opuštena varijanta, kada idete malo da prošetate, kada želite da izgledate malo lepše i kada jednostavno želite da se sredite, pa vam se obične papuče ili patike nikako ne uklapaju, a ne želite da nosite štikle. Ove elegantne papuče su malo drugačije dizajnirane i mogu da imaju deblji đon. Papuče sa debljim đonom ili na platformu su prava fantazija. One jednostavno toliko dobro izgledaju, ali su i prilično udobne, tako da možete da se osećate da ste se sredili,a da ujedno ne osećate nikakvu bol, kakvu obično osećaju žene kada nose štikle. 

JAPANSKE SU NEZAOBILAZNE 

Naravno, japanke su nezaobilazna vrsta papuča, koju definitivno morate da imate u svom vlasništvu. One će vam biti dobre za plažu, za prodavnicu, za po kući. One vam u svakom smislu mogu mnogo značiti. Pritom, oni koji su navikli na njih, obično ih ne menjaju. 

ZA ODVAŽNE – PAPUČE SA KRZNOM

Za sve one koji i te kako vole da eksperimentišu onda njima predlažemo papuče sa krznom. Njih naravno ne možete baš svuda nositi, ali u nekim prilikama ovakve papuče će vaš stajlig i te kako istaći i i te kako ćete biti posebni ukoliko budete nosili ove papuče.