Home Porodica Koji je najbolji izbor burme: belo, žuto ili roze zlato u modernom...

Koji je najbolji izbor burme: belo, žuto ili roze zlato u modernom dobu?

burme belo zuto zlato

Prva asocijacija na burme najvećem broju ljudi su pojmovi povezanosti, ljubavi, poverenja i zajedništva. To je apsolutno tačno, s obzirom da se burme daruju prilikom čina venčanja, a zatim večno blistaju na prstu desne ruke. Zbog toga, važn je odabir burme belo žuto zlato, ili roze zlato u današnjem dobu, prepustiti se ličnom ukusu, stilu i ispuniti svoje želje.

Iako je realnost često drugačija, pa najlepše burme budu one koje su skupocene i nedostižne sa aspekta budžeta, vrhunski kreatori i prodavači nakita znaju da stvore savršenu kombinaciju boja i detalja za sve potrebe i mogućnosti kupaca. Tako, parovi danas mogu vrlo povoljno kupiti klasične burme belo zlato, ali i u žutoj i roze boji.

Unikatne i klasične burme belo zlato za parove koji žele identičan prsten

Burme belo zlato su godinama unazad jedan od najčešćih izbora parova. Posebno kada budući supružnici teže da pronađu kompromis prilikom kupovine prstenja, odnosno da imaju identičan model, klasične burme belo zlato su pun pogodak. Bira se sjajna, mat površina ili njihova kombinacija, koje obično prati jednostavnost – šare u vidu pravih ili krivih linija, sa unutrašnjom gravurom.

Pored toga, kada se biraju unikatne burme belo zlato cena je na nešto višem nivou, posebno ako parovi žele izradu po porudžbini. Takvi modeli imaju za dame dodatak cirkona ili dragog kamenja, specijalne dezene i dizajn koji će odgovarati i muškom prstenu. U situacijama kada parovi odluče da biraju prsten pojedinačno, odnosno svako prema svom ukusu, klasične burme belo zlato mogu imati dodatak drugih boja, a to su žuta ili roze boja.

Burme belo i roze zlato, kao i burme belo, žuto zlato – vanvremenske kombinacije dizajna

Ukoliko parovi ipak žele da puste mašti na volju, kao i da ispune sopstvene želje bez potrebe da se jedna od strana prilagođava idejama i ukusima drugog supružnika, burme belo i roze zlato su savršen spoj. Naime, muškarci biraju jednostavne burme belo zlato, bez mnogo sjaja i detalja, dok se dame sve frekventnije odlučuju za burme belo i roze zlato, ili njihovu kombinaciju. Kao što se nekada kao dvobojna varijanta podrazumevala odabir burme belo žuto zlato, danas je to situacija i sa roze tonovima.

Naime, roze zlato može biti oblikovano u sjajnu burmu, ili ovaj ton može biti upečatljiv ukras bele i žute varijante. Specijalne linije, gravure, šare, udubljenja i ispupčenja koja kombinuju belo, žuto i roze zlato sjajan su spoj za modernu ženu. Kada se kupuju burme belo zlato cena zavisi od težine i debljine, ali i od toga da li postoje neki detalji, kao i od kakvog su materijala. Naravno, drago kamenje je znatno skuplje od klasičnih cirkona, ili šare od roze i žutog zlata.

Burme belo i roze zlato mogu biti spoj savršenstva jednostavnog izbora mušarca i žene savremenog ukusa. Najvažnije je da budući supružnici postignu kompromis, pa ako žele identično prstenje odaberu klasične burme belo zlato, kao i tradicionalno žuto. Za isticanje ličnih želja i potreba, pojedinačni, čak i potpuno različiti modeli burme belo i roze zlato su spoj uz koji će sigurno svako od budućih bračnih partnera biti neizmerno zadovoljan.